Hirdetés

kismamaruha.lap.hu / Ruha varrás, szabásminták

Ruha varrás, szabásminták

Immár 6. éve kezdtem foglalkozni itthon kismama nadrágok készítésével. Elasztikus anyagokból varrok, állítható derék- és pocakrésszel. Már terhességed elejétől hordhatod!

Kismamaruházattal 10 éve bövitettük kinálatunkat. Termékeink: hosszú-, térd- és rövidnadrágok, szoknyák, felsök, blúzok stb.. A galériára kattintva megtekinthetik jelenlegi - de nem teljeskörü - kínálatunkat.

Extra nagy és kisméretű kismama nadrágok készítői áron a XX kerületben a Vécsey lakótelepnél, egyedi méretre is, bandázs készítés, rugalmas pocakbetét, állítható derékrész, olcsó, piaci ár alatti értékesítés viszonteladóknak is, 36-tól 56-os méretig, postázási lehetőség méretek megadásával, több nadrág vásárlása esetén 10% kedvezmény, a helyszínen minden nadrág felpróbálható.

Vállalkozásunk elindításakor azt a célt tûztük ki, hogy olyan kismamaruhákat készítsünk amelyek kényelmesek, divatosak ugyanakkor elérhető áron tudjanak hozzájutni a kismamák.

Öröm a kismamaruha-vásárlás, ha az árak kedvezőek, a választást szakértő tanács segíti, a próba otthonos környezetben, egyéni odafigyeléssel zajlik, a választék páratlan, a minőség megbízható, egyedi darabok is kaphatók, akár kisebb alakra igazítás is megoldható, az igényes kidolgozás a szakmai tudást és a kismamák iránti szeretetet egyaránt tükrözi, és ha minderre a készítő 25 éves tapasztalata a garancia!

Termékeink: blúzok, mellények, nadrágok: szövet, farmer, bélelve is, igény szerint, kétrészes együttesek, tunikák, poncsók, szoknyák, alkalmi ruhák.

Szabásminta-készítés, modellezés, szériázás

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ruha varrás, szabásminták
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés